Casa in rate fara banca

Țara Moldova
Regiunea Chișinău / Telecentru
Tip Vile
Tip vânzare Vânzare
Tip teren Construcție
Suprafața 150.00 m2
Etaj 1
Camere 3
Prețul 60000.00 €
Poti sa platesti o casa in rate, fara banca, chiar si la proprietarii individuali, adica la omul de rand ce are de vanzare o casa
Varianta de a cumpara o locuinta in rate direct de la proprietarul individual este mai ieftina decat celelalte, adica decat creditele ipotecare de la banca.
Cumparatorii sunt dispusi sa suporte un pret mai ridicat, in loc sa dea aceeasi bani pe comisioane bancare si dobanzi. Iar sistemul de rate la proprietar este legal, sustin notarii, care incheie zeci de asemenea contracte, in fiecare luna.
Asa vanzatorul are sanse duble sa vanda proprietatea - pentru ca se adreseaza atat celor care iau credite de la banci, cat si celor care nu vor sau nu se incadreaza la un imprumut.
"Contractul este la fel cu unul clasic de vanzare-cumparare. In el se trece numarul ratelor si valoarea avansului. Titlul de proprietate se poate dobandi de la inceput sau la finalul platii ratelor, depinde de cum stabilesc partile. Nu percep dobanda, nici comisioane. Il vand cu 30-50% avans si suma ramasa in rate apoi, deci pe cinci ani. Sunt rate fixe