Despre noi

Cine suntem?
Suntem un grup de consultanți experți, prezenți de  mai mulți ani pe teritoriul Republicii Moldovei,  care au unit si au  combinat aptitudinile lor pentru a satisface cele mai  variate cerinte atât în cadrul turismului medical, colaborind cu cele mai bune clinici din zonă, oferind asistență și sprijin; cit si  în cimpul imobiliar si cel al managementului.
Serviciile noastre includ:
Turism dentar:
Oficiul nostru se ocupă de cererile de contact, proiectarea bugetului , orarul de sosiri și prenotarile pacientilor.
Suntem gata pentru a satisface nevoile dumneavoastră în toate etapele , de la primul contact telefonic la indeplinirea si finisarea tratamentelor  dentare.
Turism estetic:
Am selectat cei mai buni chirurgi plasticieni si estetici, care au mai mulți ani de experiență, am selectat cele mai bune clinici  chirurgicale cu sali operatorii la nivel  de opere de arta, folosim cele mai bune produse implantabile certificate .
Noi furnizam prin intermediul specialistilor nostri in chirurgia plastica si cea  estetica toate informațiile medicale despre intervenția ce urmeaza a fi facuta, urmarind pacientul pe toata perioada  chirurgicala . Specialiștii vor oferi cele mai detaliate informații, în special pentru non-experți, concentrându-se pe aspectele care devin extrem de importante și de interes pentru cei care ar dori să se supună unei operații estetice
Agenție imobiliară:
Brandul Casafaceri s-a născut atunci când fondatorii au început un plan de dezvoltare a agențiilor de brokeraj imobiliar. Ideea de a construi o rețea  de birouri,este inovatoare în industrie, oferind transparență la serviciul de brokeraj imobiliar, apropiind clienții în mod direct, .
Consultanță în afaceri
Punem la dispozitie companiilor, organizatiilor și asociațiilor publice, instrumente avansate de marketing pentru a construi sau de a îmbunătăți  propria lor  idee de afacere. Lucrul  noastru este   de a  elabora  strategii de marketing și politici care pot genera avantaje competitive, de lungă durată și durabile. Noi o facem și o facem foarte bine, pentru că iti dam ascultare.
Cu noi  compania dumneavoastra va putea deveni  internaționala si va avea posibilitatea de noi piete de desfacere la care, până acum   nu ati mai avut acces.