Consultatii in afaceri


Suntem un grup de consultanți de afaceri localizati în Republica Moldova, ne-am combinat profesionalismul si experienta noastra pentru  a oferi companiilor straine,  consultanță și servicii de marketing . Va putem ajuta în soluțiile de criză de afaceri, în controlul financiar și economic al  companiei  de marketing si web marketing.
Încredințându- vă la un consilier puteti gestiona si  imbunatati toate aspectele companiei. Nu este nevoie să apelati la diferiți profesioniști.
Va acordam ajutorul nostru în deschiderea S.R.L.ului  tău în Republica Moldova,  sprijin birocratic și administrativ necesar, selectam personal adecvat, cautam spații pentru activitatea dumneavoastra  și tot ce  este  nevoie pentru a initia  afacerea.
Putem aranja pentru tine evenimente promotionale prin participarea la târguri, oferim spatiu expozitional, gazda, și tot sprijinul necesar.
De ce sa dizlocati afacerea  dumneavoastră?
Multe companii mari și mici, din cauza crizei , a taxelor și a costurilor de management existente în strainatate sunt nevoite sa se transfere  cu activitatea   în Republica Moldova.
Delocalizarea  companiilor straine devine un proces natural, atunci când companiile  din strainatate, sunt stresate de  birocrația tot mai complicată , in schimb în Republica  Moldova, au acces la stimulente fiscale, subvenții, impozitul fiind  de 12% din profit,  avind si muncitori calificați profesional  cu mare dorinta de lucru.
Astăzi, salariul mediu în Republica Moldova pentru un muncitor calificat este de aproximativ 200 €, cu taxe pentru  angajat ajungind  la aproximativ 310 €, cu acești bani putem angaja personal   calificat.
În Moldova, puteți crea un call center sau o companie de servicii. De fapt, spre deosebire de alte țări sărace Moldova are un trecut sovietic avind un  nivelul de educație  foarte ridicat, iar infrastructura este bună. Acest lucru înseamnă că, calitatea serviciilor este mare, iar costul este extrem de scăzut. Aceste conditii pot  fi un decalaj mare pentru a fi exploatate pentru o companie care oferă in special servicii.
Putem spune cu siguranță că transferul în Moldova oferă multe oportunități tuturor antreprenorilor  care au activitati geoarbitrale in  activitatea sa . Delocalizarea activitatii dumneavoastra poate fi o oportunitate reală dacă setați în mod corespunzător activitățile economice.
De ce sa investesti in Republica   Moldova?
Companiile straine investesc deja în Moldova! Potențialul economic al  tarilor straine  este comparabilă cu cea a Moldovei: avem resurse naturale, avem teren, un climat favorabil și de oameni capabili. Avem asemănări și afinități istorice și culturale, care sunt foarte importante.  Tarile straine, de asemenea, sunt  importanti producători de utilaje agricole care pentru Moldova sunt foarte necesare.
In plus, Moldova este singura țară care, pe de o parte are un regim comercial preferențial cu Uniunea Europeană, iar pe de alta parte   are un sistem de comerț liber cu zona ex-sovietica.Un produs industrial sau agricol, care este produs în Moldova, aceasta poate fi vândut fără taxe vamale in ambele parti. Moldova este, de asemenea, foarte competitivă ca valoare a forței de muncă, se poate compara chiar si  cu China,  transportul și logistica sunt la preturi minime. În cele din urmă, riscurile legate de investițiile de aici sunt foarte mici si pentru aceasta avem mult loc de creștere a producției